Tule meile tööle!

Otsime oma kollektiivi


KEEVITAJAT


                                                                           Tööülesanded                                                                                                                                                 Nõudmised kandidaadile

                                            Jooniste järgi erinevate konstruktioonide valmistamine                                                                                                          Jooniste lugemise oskus

                                                                                  Keevitamine                                                                                                                                                                Täpsus

                                                                                    Lõikamine                                                                                                                                                               Korrektsus

                                                                                    Lihvimine                                                                                                                                                           Professionaalsus

                                                                             Komplekteerimine                                                                                                                                    Eesti keele oskus suhtlus tasandil

                                                                                 Pakendamine                                                                                                                                                                 Kiirus

Omalt poolt pakume

Stabiilset aastaringset tööd

Kaasaegseid töövahendeid

Isikukaitsevahendeid

Toetavat / kokkuhoidvat meeskonda

Häid töötingimusi

Mitmekülgset tööd

 

Tööle asumise aeg: Esimesel võimalusel

Palk: Kokkuleppel

Kui tööpakkumine tundub Sulle huvitav ning otsid põnevat ning mitmekülgset tööd, siis võta meiega ühendust!

Tel. +372 6726834

sportservice@sportservice.ee